Politica de retur

Politica de retur

Dreptul de retragere

Conform directivei 2011/83/UE (click pentru documentul complet) a Parlamentului European si a Consiliului, privind drepturile consumatorilor:

“Dacă ați cumpărat un produs sau un serviciu on-line ori fără a merge la magazin (prin telefon, prin poștă, de la un comis voiajor), aveți, de asemenea, dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare.”

Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie ca inainte de expirarea perioadei de 14 zile:

  • sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, completand formularul de retur de mai jos ;
  • si sa expediati produsele respective prin orice firma de curierat, doar cu optiunea „Livrare cu verificare” (denumire destinatar:FOCUS GREEN SKY SRL, persoana de contact Barbu Ion, 0770.515.902) la adresa din Popesti-Leordeni, sos. Oltenitei, nr. 181R, jud. Ilfov (platforma Danubiana).

Conform legii, persoanele juridice nu pot face retur.

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, mai putin costurile livrarii, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile. Vom efectua aceasta rambursare doar prin transfer bancar in contul bancar indicat de dumneavoastra cu conditia ca acest cont sa apartina persoanei/societatii pentru care a fost data comanda initiala. Nu se poate rambursa suma in numerar.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor, conform ANPC: “Prin legislatie, dispuneti de 14 zile in care puteti sa va razganditi. Trebuie sa returnati produsele la adresa indicata de comerciant, achitand taxa de transport si fara sa motivati renuntarea la achizitie.”

Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

 

 

 

FORMULAR DE RETUR

https://brazidelux.net/politica-de-confidentialitate/