Brazi Artificiali de Lux

Brazi Artificiali de Lux

Brazi Artificiali de Lux. Daca ti-ai cumparat deja unul, atunci nu citi asta!

…o sa iti franga inima 😉

Brazi Artificiali de Lux! Ce ar fi trebuit sa stii inainte sa ii cumperi?

1. BRAZII ARTIFICIALI de Lux pot fi realizati din diferite materiale

BRAZII ARTIFICIALI de Lux cu Ace 3D au in compozitie PE care imita la perfectie crengutele brazilor naturali. Spre deosebire de acesti brazi artificiali de lux, cei obisnuiti sunt confectionati doar din PVC. Cine doreste sa ofere familiei sale BUCURIA unui produs premium, un brad de calitate superioara, este bine sa stie ca acest material special face ca brazii artificiali de lux sa arate ca si un brad natural. Diferenta este ca nu le cad acele si rezista cca 10 ani in loc de 2 saptamani. O astfel de investitie se face doar de cateva ori in viata.

2. Tipul acelor

Brazii Artificiali de Lux pot avea doua tipuri de ace: 2D si 3D. Care este diferenta dintre ele? Va invitam sa o observati singuri in fotografia urmatoare. Este perceptibila cu ochiul liber. Astfel puteti sa apreciati  in mod corect si mai ales sa decideti in cunostinta de cauza ce fel de brad doriti sa aveti in camin de Craciun. Atat in acest an, cat si… in urmatorii 10 ani.

Brazi Artificiali de Lux

Brazi Artificiali de Lux 3D

3. Numarul randurilor de crengi de pe tulpina

Pentru a va asigura ca brazii artificiali sunt foarte bogati, de lux, analizati comparativ numarul randurilor de crengi de pe trunchiul central.

4. Numarul total al crengutelor 

Un alt indicator foarte important pentru brazii artificiali de lux este si numarul total al crengutelor, care poate ajunge chiar pana la 4355.

Consideri UTILE informatiile aflate despre Brazii Artificiali de Lux?

DESCOPERA mai jos inca 5 lucruri pe care este bine sa le cunosti inainte de a achizitiona Brazi Artificiali de Lux pentru Craciun!

5. Diametrul la baza al brazilor artificiali

Diametrul pe care brazii artificiali il au la baza va poate oferi informatii relevante pentru investitia dvs. In functie de el puteti aprecia care este lungimea crengilor principale.

6. Brazii artificiali au suport inclus?

Brazii artificiali trebuie sa se sprijine pe un anumit tip de suport. In functie de inaltime si de cat sunt de bogati, pentru a avea stabilitate, acesta trebuie sa fie cat mai solid. Noi vi-l oferim CADOU la orice brad artificial de lux achizitionat!

7. Exista Brazi Artificiali de Lux cu Conuri, cu Varfurile Ninse, cu Aspect Natural si Decorati cu Zapada si Merisoare

Pe langa brazii cu aspect natural, exista o varietate mare de modele care pot transforma caminul dumneavoastra intr-un loc feeric. Astfel, puteti opta pentru brazi artificiali cu Varfurile Ninse, cu Conuri si chiar cu Zapada si Merisoare.

8. Produsele de calitate au o valoare mai mare si, implicit, un pret mai mare. Atunci cand doriti sa achizitionati brazi artificiali de lux, folositi sfaturile de mai sus pentru a lua o hotarare informata!

9. Acordati timp suficient montarii unui brad artificial de lux. Pentru a obtine rezultate exceptionale si un aspect foarte bogat, este foarte important ca fiecare crenguta sa fie desfacuta foarte bine.