Publicat pe Lasă un comentariu

Brazi Artificiali – 5 beneficii (partea 1)

Brazi Artificiali – 5 beneficii (partea 1)

Brazii artificiali au evoluat foarte mult fata de momentul in care au aparut pe piata, in anii 1930.

Un studiu din 2018 din America a aratat ca 82% dintre cei chestionati, prefera brazi artificiali, de vreme ce arata foarte realist si sunt mai usor de montat ca niciodata.

Mai jos sunt 5 beneficii pentru care acesti brazi artificiali sunt atat de populari.

1. COMODITATEA OFERITA DE BRAZI ARTIFICIALI

Brazii artificiali au o durata de viata mult mai mare fata de cei naturali, care dupa cateva saptamani isi pierd frumusetea. Asadat, brazii artificiali sunt perfecti pentru cei care vor sa ii impodobeasca mai devreme si sa tina spiritul Craciunului in casa cat mai mult timp.

De asemenea, brazii artificiali se asambleaza foarte usor.

Partea de iluminare a brazilor, face totodata mai usor procesul de impodobire, deoarece unele modele de brazi artificiali vin cu sistemul de iluminare inclus.

Foarte comoda este si partea de intretinere, care este aproape inexistenta. Tot ce trebuie sa faci dupa ce sarbatorile au trecut, este sa strangi bradul si sa il depozitezi pana la urmatorul Craciun, cand il vei folosi din nou. Fara ace care se desprind si trebuie stranse, fara ramuri ofilite si fara rasina de curatat.

2. SIGURANTA OFERITA DE BRAZI ARTIFICIALI

Acele naturale uscate, sunt predispuse focului in cazul unui accident (de exemplu scantei produse de un scurtcircuit al sistemului electric).

Brazii artificiali pe care ii comercializam sunt realizati din materiale ignifuge si elimina acest risc.

Un alt element de siguranta, il reprezinta faptul ca in cazul brazilor naturali, existe persoane alergice, care pot avea, de exemplu, atacuri de astm, pot stranuta sau caile nazale se pot irita.

Brazii artificiali sunt confectionati din materiale sintetice care nu produc aceste alergii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *