Brazi Artificiali de Craciun

Brazi artificiali 3 d

Ai gasit modelele de brazi artificiali de Craciun cu Ace 3D sub care ti-ar placea sa pui cadourile?

Da click pe fotografiile acestora pentru a vedea toate inaltimile disponibile!

Ai BUGET REDUS pentru Brad? Este in regula 🙂

Acceseaza categoria Brazi Artificiali Ieftini! Poti ALEGE Modelul dorit de Brad Artificial la preturi incepand de la 139 lei/buc

 • BRAD ARTIFICIAL Natura, Ace 2D

  (70 recenzii)PRETURI SPECIALE CAMPANIE "LICHIDARE STOC" (16.02.2024 - 30.09.2024) 249,00 lei699,00 lei Alege inaltimea: 1.80, 2.2m, 2.4m
 • Brad artificial Paris - calitate superioară

  BRAD ARTIFICIAL Paris, Ace 2D

  (5 recenzii)500,00 lei1.600,00 lei Alege inaltimea: 1.8m, 2.2m
 • BRAD ARTIFICIAL Gondor in sac de iuta, Ace 2D

  BRAD ARTIFICIAL Gondor in sac de iuta, Ace 2D

  (1 recenzii)PRETURI SPECIALE CAMPANIE "LICHIDARE STOC" (16.02.2024 - 30.09.2024) 129,00 lei449,00 lei Alege inaltimea: 0.7m, 1.2m, 1.5m, 1.7m

Alege ornamente si decoratiuni pentru bradul tau artificial

Cei mai realiști brazi artificiali 3D

În perioada sărbătorilor, dorim ca totul să fie perfect, iar centrul atenției rămâne mereu bradul. La Brazi De Lux, oferim cea mai inovatoare și autentică colecție de brazi de Crăciun artificiali 3D care se apropie incredibil de mult de realitate. Dar, aceștia vin cu o serie de alte avantaje pentru tine care îți vor face viitoarele sărbători de iarnă mai frumoase.

Tehnologia în spatele unui brad artificial de Crăciun 3D

Uneori este indicat să schimbi tradiția și să introduci elemente noi. Iar bradul de Crăciun este un astfel de capitol. Nu trebuie să te mai lupți cu reciclarea lui, cu acele căzute și cu îngălebirea prematură a acestuia. Acești brazi artificiali cu ace 3D reprezintă combinația perfectă între tradițional și modern. Iată ce face ca acești brazi să se evidențieze:

 • Asemeni unui brad natural. Grație tehnologiei 3D, brazii artificiali replică în detaliu fiecare ac al unui brad natural, oferind un aspect vibrant și luxuriant. Mai mult, ei sunt mai bogați decât cei naturali.
 • Durabilitate. Fabricați din materiale de înaltă calitate, acești brazi de Crăciun sunt construiți să dureze ani la rând, păstrându-și frumusețea nealterată.
 • Ușor de asamblat. Designul lor inteligent permite o asamblare rapidă și fără efort. Uită de toporiști, de suporți de brad care nu stau drepți și alte instrumente care știrbesc din frumusețea sărbătorii.

De ce să alegi un brad de Crăciun artificial 3D de la Brazi De Lux?

Oferta de brazi este largă, în special în perioada sărbătorilor. Dar, când vine vorba de brazi artificiali 3 D, calitatea și detaliul sunt esențiale. De aceea, la Brazi De Lux ne asigurăm că:

 • Fiecare brad de Crăciun 3D este fabricat cu atenție la detaliu, replicând perfect un brad natural.
 • Varietate de înălțimi și stiluri, pentru a se potrivi oricărei locuințe sau spațiu comercial.
 • Sunt realizați din materiale non-toxice și ignifuge pentru siguranța familiei tale.

În plus, în oferta noastră vei găsi o gamă variată care include:

 • Brazi scunzi pentru spații mici sau decoruri minimaliste
 • Brazi înalți pentru holuri sau spații generoase
 • Brazi cu efecte speciale care aduc un plus de strălucire

Investiție de lungă durată

Un brad de Crăciun artificial 3D nu este doar o alegere ecologică, ci și o investiție în frumusețea și bucuria sărbătorilor tale an de an. În primul rând faci economie, pentru că nu trebuie să cumperi un câte un brad în fiecare an. Trebuie să știi că un brad artificial poate să reziste și 10 ani dacă este depozitat corespunzător. 

De asemenea, el nu necesită nicio întreținere. Pentru că nu este natural, nu are nevoie de umiditate ca să rămână verde pe perioada sărbătorilor și îl poți depozita într-o cutie, după Bobotează.

Crăciunul este un moment special al anului, iar noi, la Brazi De Lux, vrem să vă ajutăm să îl faci și mai special. Răsfoiește colecția noastră de brazi de Crăciun 3D și descoperă perfecțiunea în fiecare detaliu. 

Contactează-ne pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie să faci alegerea potrivită pentru un Crăciun de neuitat.